Wijnen voor bij asperges

Het aspergeseizoen is weer begonnen. Speciaal voor de liefhebbers van het witte goud en een goed glas wijn hebben we deze wijnbox samengesteld. Als je gebruik maakt van deze aanbieding betaal je nog geen tientje per fles. Voor slechts 58.- haal je zes heerlijke biologische aspergewijnen van Aime Stentz in huis. We hebben een beperkt aantal wijnboxen ingekocht bij Stentz. Wacht niet te lang met bestellen.
 
We hebben een fantastisch aanbod met 6 biologische aspergewijnen uit het fijne oogstjaar 2019! De box bestaat uit twee flessen Pinot Blanc Rosenberg, twee flessen Sylvaner en twee flessen Edelzwicker. Als je deze wijnen in onze webshop koopt ben je 65.80. Nu betaal je slechts 58.-.

Asperge is een lastige groente om een wijn bij te combineren. Al jaren is Pinot Blanc een klassieke en goede keuze. Met de Pinot Blanc Rosenberg haal je niet zomaar de eerste de beste Pinot Blanc in huis. Dit is een klasse Pinot Blanc afkomstig van de Rosenberg wijngaard, pal naast de Grand Cru Pfersigberg. De kalkbodem en goede ligging geven de Pinot Blanc een goede mineraliteit mee. De Sylvaner is afkomstig van 50 jaar oude wijnranken en dat geeft de wijn meer body. Wat karakter betreft zit deze wijn beetje tussen Pinot Blanc en een Riesling in. Ten slotte is de Edelzwicker een traditionele wijn. Gemaakt van Chasselas, Sylvaner en Gewurztraminer. Onwijs lekker bij de klassieke asperges met Hollandaise saus en ham.

Wil je de wijnen bestellen? Vul dan het bestelformulier onderaan deze pagina in.  

Aimé Stentz heeft de filosofie dat een goede wijn ontstaat in de wijngaard en niet in de kelder. In 1998 is Stentz lid geworden van "Vignes Vivantes", dit zijn wijnboeren met veel kennis van terroir en de invloed daarvan op de uiteindelijke wijn. In 2007 is Stentz geheel overgestapt op biologische wijnbouw en vanaf 2010 zijn al hun wijnen officieel biologisch gecertificeerd. Met deze wijnbox haal je prachtige Elzaswijnen met respect voor terroir, traditie en de natuur in huis.

Boven de 100.- bezorgen we gratis en daaronder vragen we 4.95 als tegemoetkoming in de verzendkosten.
 

Bestelformulier


Vul het onderstaande formulier in, vervolgens versturen we de wijnen zo snel mogelijk naar je op. Betalen kan daarna via factuur of iDeal. Max. 2 wijnboxen per klant! Formulier ingevuld? Druk dan op ' verzend e-mail ', dan ontvang je automatisch een kopie in je email van de bestelling. 

Service Domaine Alsace

Sinds 2012 dé specialist in kwaliteitswijn uit de Elzas.

EIGEN IMPORT

Alle Elzaswijnen worden door ons geïmporteerd en zijn direct afkomstig van de wijnboer.

RETOURNEREN

Over ruilen of retourneren doen we niet moeilijk. Binnen 14 dagen gratis retour.

BEZORGEN

We bezorgen de Elzaswijnen voordelig bij je thuis. Slechts 4.95 en boven de 100.- gratis.

BETALEN

Betaal veilig en vertrouwd via Ideal, Creditcard of PayPal.

https://www.domainealsace.nl/pinot-blanc-aime-stentz
 

Blijf op de hoogte van acties en proeverijenAanmelden

Onze wijnen zijn duurzaam!

De wijnen uit de Elzas die wij inkopen zijn zuiver en gemaakt met respect voor de natuur. Het karakter van de druif en haar wijngaard staan centraal. Alle wijnen zijn gemaakt middels spontane vergisting, zodat het karakter van de druif niet verloren gaat. Het gebruik van sulfiet is tot het minimum beperkt. Geen van onze wijnen zijn geklaard met dierlijke producten. De wijnen van  Aimé Stentz zijn officieel biologisch gecertificeerd. Deze wijnboer heeft onkruidverdelgingsmiddel (pesticiden en herbiciden) en alle chemische insecticide en fungicide uitgesloten.

De Elzasser wijnstreek

De Elzas of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden. Het waren de Romeinen die rondom Eguisheim de wijnbouw introduceerde in de Elzas. Vanaf 1945 worden er strenge voorwaarden voor productie en vinificatie vastgesteld. Uiteindelijk leiden deze inspanningen tot de Appellation d’Origine Contrôlée Alsace in 1962, Alsace Grand Cru in 1975 en Crémant d’Alsace in 1976.

Hier kan je ons bereiken

Domaine Alsace
p/a Aleoeten 14
2904VA Capelle aan den IJssel
T: 085-7604698 (ma-vr)
M: 06-26640663 (ma-za)
E: info@domainealsace.nl
KVK: 55419895
 

Geen 18? Nog geen wijn!

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel