In december bezorgen we gratis

De gehele maand december brengen we geen bezorgkosten in rekening. Zo is het ook aantrekkelijk om een kleinere hoeveelheid wijnen online bij ons te bestellen. Wat dacht je van de wijnen bij het diner, die luxe wijn als cadeau of gewoon om eens wat nieuws te proberen. Dit is uniek in Nederland, want tot op heden hebben we nog geen wijnimporteur gevonden die bij alle bestellingen de bezorgkosten voor eigen rekening neemt.
 
Populaire Elzaswijnen in de december maand zijn uiteraard de Crémant d’Alsace. Deze mousserende wijnen uit de Elzas worden op dezelfde manier gemaakt als een Champagne, middels tweede vergisting op fles. We hebben een uitgebreid assortiment Crémants van hoge kwaliteit. Ook de Grand Cru’s verkopen erg goed in december. Dit zijn wijnen afkomstig van de beste wijngaarden van de Elzas. Hiermee zet je een exclusieve wijn op tafel tijdens de feestdagen. De Gewurztraminer Cuvée de la Premiere Neige is één van de best verkochte wijnen in december. Deze late oogst wijn is fantastisch bij een kaasplank, niet al te zoete desserts of gewoon om zo te drinken.
 
In december is het erg druk, bij ons maar zeker ook bij PostNL. Mocht je wijnen willen bestellen wacht dan niet tot het laatste moment, zo kunnen we er voor zorgen dat iedereen zijn Elzaswijnen op tijd in huis heeft. Bezorgen van wijnen kost uiteraard wel geld. De bezorger van PostNL wil terecht ook geld verdienen voor zijn of haar diensten en de wijnen moeten netjes verpakt worden zodat ze ongeschonden bij je worden bezorgd. Om de drempel te verlagen om online bij ons wijn te kopen hebben we besloten dat wij deze kosten voor jou volledig vergoeden.

          Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties

Service Domaine Alsace

Sinds 2012 dé specialist in kwaliteitswijn uit de Elzas.

EIGEN IMPORT

Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd en zijn direct afkomstig van de wijnboer.

RETOURNEREN

Mocht je niet tevreden zijn kan je binnen 14 dagen de wijnen gratis retourneren.

BEZORGEN

Lage kosten voor verzending. Slechts 3.95 en boven de 100.- gratis.

BETALEN

Betaal veilig en vertrouwd via Ideal, Creditcard of PayPal.

Pinot Noir Rosé 2017 Paul Schneider beste Rosé 2018

Blijf op de hoogte van acties en proeverijenAanmelden

Onze wijnen zijn duurzaam!

De wijnen uit de Elzas die wij inkopen zijn zuiver en gemaakt met respect voor de natuur. Het karakter van de druif en haar wijngaard staan centraal. Alle wijnen zijn gemaakt middels spontane vergisting, zodat het karakter van de druif niet verloren gaat. Het gebruik van sulfiet is tot het minimum beperkt. Geen van onze wijnen zijn geklaard met dierlijke producten. De wijnen van André Thomas en Aimé Stentz zijn officieel biologisch gecertificeerd. Deze wijnboeren hebben giftige onkruidverdelgingsmiddel (pesticiden en herbiciden) en alle chemische insecticide en fungicide uitgesloten.

De Elzasser wijnstreek

De Elzas of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden. Het waren de Romeinen die rondom Eguisheim de wijnbouw introduceerde in de Elzas. Vanaf 1945 worden er strenge voorwaarden voor productie en vinificatie vastgesteld. Uiteindelijk leiden deze inspanningen tot de Appellation d’Origine Contrôlée Alsace in 1962, Alsace Grand Cru in 1975 en Crémant d’Alsace in 1976.

Hier kan je ons bereiken

Domaine Alsace
Aleoeten 14
2904VA Capelle aan den IJssel
T: 085-7604698 (ma-vr)
M: 06-26640663
E: info@domainealsace.nl
KVK: 55419895

Geen 18? Nog geen wijn!

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel