Bestel de Paul Schneider Jo's tegen speciale introductieprijs!

LET OP NOG 6 FLESSEN BESCHIKBAAR!

De Jo’s is een unieke Elzaswijn. Een orange wine gemaakt van een combinatie van Gewurztraminer en Muscat druiven. Je krijgt nu een eenmalige kans om voor een zeer scherpe prijs kennis te maken met deze noviteit uit de Elzas. De wijn is volledig droog maar ook aromatisch. De wijn biedt een weelderige ervaring van exotisch fruit en heeft een andere stijl dan de traditionele wijnen uit de Elzas. 

De eerste 120 flessen van deze bijzondere wijn zijn beschikbaar tegen een speciale introductieprijs van slechts 18.-. Een buitengewoon scherpe prijs voor een orange wine van deze uitstekende kwaliteit. 

Jo's is niet alleen een genot om op zichzelf te ervaren, maar past ook perfect bij diverse smaakvolle gerechten. Zo dronken wij de wijn onlangs bij een recept van Mevrouw Hamersma: romige krieltjes met zeekraal en gemarineerde varkenshaasreepjes. 

Hoewel de blend van Gewurztraminer en Muscat is gebruikt, heeft het eindresultaat een verrassend droog karakter. Tijdens het productieproces is minimaal sulfiet toegevoegd, alleen tijdens het bottelen, om de stabiliteit van de wijn te garanderen. Het resultaat is een wijn met een uitgesproken karakter, zonder overdreven te zijn. Geen reden tot zorg voor te veel bitterheid, muffe smaken of andere vreemdigheden. In het glas vind je een heerlijke wijn met duidelijke nuances van Gewurztraminer en Muscat. Verwacht exotisch fruit, mandarijn, lychee en een vleugje peper in de lang aanhoudende afdronk.
 

Bestelformulier

Vul hieronder het bestelformulier in! Je ontvangt de wijnen zo snel mogelijk thuis.
Kies het aantal wijnen dat je wenst te bestellen (max 12 flessen per persoon). Klik op 'verstuur e-mail'. Je ontvangt binnen een dag de bevestiging en betaallink waarmee je veilig kunt betalen via iDeal, Creditcard of Paypal. Bij een bestelling onder de 100.- komt er 5.95 bezorgkosten bij