Kelderrestanten met een fikse korting

Foto
De zomer is voorbij, de herst is in aantocht en in de Elzas is de oogst begonnen. Voor ons een goed moment om ruimte te maken in onze opslag. Normaal doen we niet aan de verkoop van 'kelderrestanten'. Maar nu we onlangs Alphonse Kuentz en Les Funambules aan ons assortiment hebben toegevoegd moeten we keuzes maken. Er zullen een paar wijnen uit ons assortiment verdwijnen. Voor de liefhebbers van onze wijnen natuurlijk een gouden kans om deze heerlijke wijnen met een fikse korting in huis te halen. Vier prachtige Elzaswijnen die ook nog eens heel goed bij het najaar passen.

Riesling Grand Cru Florimont 2018 - Aime Stentz UITVERKOCHT!
De Florimont is misschien niet zo'n bekende Grand Cru en daarom slaan veel mensen deze wijn over in onze webshop. Maar dan doe je eigenlijk te kort. Wat een schitterende Riesling is dit! Op zeer kleine schaal gemaakt door Aime Stentz. Slechts zo'n 600 flessen per jaar. 

Helaas deze wijn is reeds uitverkocht. We hebben nog wel een andere Riesling Grand Cru voor een hele goede prijs. Hoewel dit geen kelderrestant is bieden we u voor 15.95 een Riesling Grand Cru Pfersigberg

Normaal: 24.95
Nu slechts: 18.50

Pinot Noir Vieilli en Fût de Chêne 2017 - Paul Schneider UITVERKOCHT!
Pinot Noir afkomstig van de Grand Cru Eichberg. Op de kalk-mergel bodem van deze Grand Cru voelt Pinot Noir zich echt thuis. Paul Schneider heeft de wijn 12 maanden laten rijpen op kleine eikenhouten vaten uit de Bourgogne. Een zeer smakelijke en sappige Pinot Noir. De houtopvoeding geeft de wijn een extra dimensie. Buitenkansje voor de liefhebber van Pinot Noir!

Normaal: 18.75
Nu slechts: 14.50

Cuvée Amatus 2015 BIO - Aimé Stentz

Een atypische Elzaswijn. Gemaakt van Pinot Blanc en Pinot Gris met een houtopvoeding. Een stijl vergelijkbaar met een Chardonnay uit de Bourgogne. De wijn werd geroemd door Harold Hamersma die een 9- gaf. Zelf zijn we onder de indruk van het sappige en vettige karakter van de wijn. Heerlijk bij wildgerechten, wijngaardslakken of coquilles. Deze wijn uit 2015 is nu perfect op dronk!

Normaal: 24.95
Nu slechts: 18.50

Pinot Gris Clos du Vicus Romain Grand Cru Hengst 2018 BIO - Aimé Stentz

De topwijn van wijnhuis Aime Stentz. Deze Pinot Gris afkomstig van hun Clos du Vicus Romain op de Grand Cru Hengst. Een bijzondere editie ter eren van 100 jarig bestaan van Aime Stentz. Kan nog jaren op fles rijpen. Een van de grootste Pinot Gris wijnen van de Elzas. Vol, krachtig en expressief. Een heerlijke wijn om zo los van te genieten. 

Normaal: 29.95
Nu slechts: 20.-

BESTELFORMULIER

Vul het onderstaande formulier in. Dan ontvang je de wijnen zo snel mogelijk thuis. Betalen kan daarna via factuur of iDeal.

Formulier ingevuld? Druk dan op ' verzend e-mail 'dan ontvang je automatisch een kopie in je email van de bestelling. Bezorging is gratis bij bestellingen boven de 100.-. Daaronder betaal je 4.95 bezorgkosten.

Blijf op de hoogte van acties en proeverijenAanmelden

Kwaliteitswijnen uit de Elzas

Wij bieden wijnliefhebbers kwaliteitswijnen uit de Elzas afkomstig van kleinschalige onafhankelijke wijnboeren die met respect voor de natuur wijn maken. Het karakter van het druivenras en de wijngaard staan centraal. Alle wijnen zijn ontstaan door een spontane vergisting. Het gebruik van sulfiet is tot het minimum beperkt. Geen van onze wijnen zijn geklaard met dierlijke producten. De wijnen van Aimé Stentz en Les Funambules zijn officieel biologisch gecertificeerd. Deze wijnboeren hebben onkruidverdelgingsmiddel en chemische insecticide uitgesloten.

De Elzasser wijnstreek

De Elzas of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden. Het waren de Romeinen die rondom Eguisheim de wijnbouw introduceerde in de Elzas. Vanaf 1945 worden er strenge voorwaarden voor productie en vinificatie vastgesteld. Uiteindelijk leiden deze inspanningen tot de Appellation d’Origine Contrôlée Alsace in 1962, Alsace Grand Cru in 1975 en Crémant d’Alsace in 1976.

Hier kan je ons bereiken

Domaine Alsace
p/a Aleoeten 14
2904VA Capelle aan den IJssel
T: 085-7604698 (ma-vr)
M: 06-26640663 (ma-za)
E: info@domainealsace.nl
KVK: 55419895
BTW: NL851701097B01

Geen 18? Nog geen wijn!

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel