Alphonse Kuentz Wijnbox | 8 Ambachtelijke Elzaswijnen voor slechts 69.-!

Begin dit jaar goed! Vul je wijnvoorraad aan met heerlijke ambachtelijke wijnen uit de Elzas. We hebben we een unieke aanbieding met de wijnen van Alphonse Kuentz. Voor slechts 69.- haal je acht heerlijke kwaliteitswijnen uit de Elzas in huis.

Alphonse Kuentz is een kleinschalige ambachtelijke wijnproducent uit Husseren-les-Chateaux in de Elzas. We hebben goede afspraken kunnen maken met Kuentz waardoor we de wijnen voor deze lage prijs kunnen aanbieden. Hiermee haal je echte ambachtelijke wijnen in huis voor de prijs waar je normaal alleen eenvoudige wijnen kunt kopen van de grote cooperaties of handelshuizen uit de Elzas.

In de wijnbox zitten de volgende wijnen:

2x Pinot Blanc 2018 - Alphonse Kuentz
2x Riesling 2018 - Alphonse Kuentz
2x Gewurztraminer 2018 - Alphonse Kuentz
2x Pinot Noir 2018 - Alphonse Kuentz

Actieprijs: 69.-

Normaal betaal je in onze webshop hier 78,70 voor. Deze al aantrekkelijk geprijsde wijnen van Alphonse Kuentz zijn nu nog goedkoper. De kans om kennis te maken met de Elzas wijnen van Kuentz. We hebben ook nog twee aantrekkelijke extra's voor de echte liefhebbers.

BESTELFORMULIER:
Vul hieronder het bestelformulier in! Je ontvangt de wijnen binnen 2 werkdagen thuis.
Kies het aantal wijnboxen en eventueel een van de speciale extra's. Klik op 'verstuur e-mail'. Je ontvangt binnen een dag de bevestiging en betaallink waarmee je veilig kunt betalen via iDeal, Creditcard of Paypal. Bij een bestelling onder de 100.- komt er 4.95 bezorgkosten bij.

Blijf op de hoogte van acties en proeverijenAanmelden

Kwaliteitswijnen uit de Elzas

Wij bieden wijnliefhebbers kwaliteitswijnen uit de Elzas afkomstig van kleinschalige onafhankelijke wijnboeren die met respect voor de natuur wijn maken. Het karakter van het druivenras en de wijngaard staan centraal. Alle wijnen zijn ontstaan door een spontane vergisting. Het gebruik van sulfiet is tot het minimum beperkt. Geen van onze wijnen zijn geklaard met dierlijke producten. De wijnen van Aimé Stentz en Les Funambules zijn officieel biologisch gecertificeerd. Deze wijnboeren hebben onkruidverdelgingsmiddel en chemische insecticide uitgesloten.

De Elzasser wijnstreek

De Elzas of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden. Het waren de Romeinen die rondom Eguisheim de wijnbouw introduceerde in de Elzas. Vanaf 1945 worden er strenge voorwaarden voor productie en vinificatie vastgesteld. Uiteindelijk leiden deze inspanningen tot de Appellation d’Origine Contrôlée Alsace in 1962, Alsace Grand Cru in 1975 en Crémant d’Alsace in 1976.

Hier kan je ons bereiken

Domaine Alsace
p/a Aleoeten 14
2904VA Capelle aan den IJssel
T: 085-7604698 (ma-vr)
M: 06-26640663 (ma-za)
E: info@domainealsace.nl
KVK: 55419895
BTW: NL851701097B01

Geen 18? Nog geen wijn!

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel