Foto
Meld je aan voor onze najaarsproeverij op vrijdag 22 november van 19.00 tot 21.30 uur in Capelle aan den IJssel.

De oogst in de Elzas zit erop, de feestdagen staan voor de deur, het ideale moment voor een mooie najaarsproeverij. Tijdens de proeverij staan verschillende prachtige Elzaswijnen op de proeftafel en kan je profiteren van 'kelder' aanbiedingen. Zo maken wij weer ruimte voor nieuwe wijnen en hebben onze klanten de kans om voordelig een paar mooie flessen in huis te halen.

De proeverij is gratis we vragen je wel om je van te voren aan te melden en gaan ervan uit dat je ook echt komt.

Locatie: Huis aan den IJssel, Dorpsstraat 84a te Capelle aan den IJssel

Wat staat er op de proeftafel
We hebben een gevarieerde proeftafel met wijnen die goed aansluiten bij het najaar en de komende feestdagen. Zo kan je Crémant d'Alsace proeven, een selectie Grand Cru wijnen en natuurlijk biedt de proeftafel een aanbod waar alle beroemde druivenrassen uit de Elzas aanbod komen.

Opzet van de proeverij
Het is een inloopproeverij. Dit betekent dat je tussen 19.00 en 21.00 uur vrij kunt langskomen, en om 21.30 uur sluiten de deuren. Bij binnenkomst ontvang je een proefglas en een proefformulier en kun je langs de verschillende proeftafels lopen om de wijnen te proeven. Aan het einde kan je het bestelformulier met de wijnen die je wenst te bestellen.

Kelderrestanten verkoop
Tijdens de proeverij worden er enkele wijnen waar we vaak minder dan 30 flessen van hebben met een fikse korting aangeboden. Kwalitatief is er niets mis met deze wijnen maar richting het nieuwe jaar willen we graag wat ruimte maken voor nieuw aanbod. Je kan daar van profiteren door deze wijnen voor een 'hors de cave' tarief te kopen. Let wel, hier geldt op is op!

Meld je aan:
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor onze najaarsproeverij.

Service Domaine Alsace

Sinds 2012 dé specialist in kwaliteitswijn uit de Elzas.

EIGEN IMPORT

Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd en zijn direct afkomstig van de wijnboer.

RETOURNEREN

Mocht je niet tevreden zijn kan je binnen 14 dagen de wijnen gratis retourneren.

BEZORGEN

Lage kosten voor verzending. Slechts 3.95 en boven de 100.- gratis.

BETALEN

Betaal veilig en vertrouwd via Ideal, Creditcard of PayPal.

Cremant d'Alsace

Blijf op de hoogte van acties en proeverijenAanmelden

Onze wijnen zijn duurzaam!

De wijnen uit de Elzas die wij inkopen zijn zuiver en gemaakt met respect voor de natuur. Het karakter van de druif en haar wijngaard staan centraal. Alle wijnen zijn gemaakt middels spontane vergisting, zodat het karakter van de druif niet verloren gaat. Het gebruik van sulfiet is tot het minimum beperkt. Geen van onze wijnen zijn geklaard met dierlijke producten. De wijnen van André Thomas en Aimé Stentz zijn officieel biologisch gecertificeerd. Deze wijnboeren hebben giftige onkruidverdelgingsmiddel (pesticiden en herbiciden) en alle chemische insecticide en fungicide uitgesloten.

De Elzasser wijnstreek

De Elzas of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden. Het waren de Romeinen die rondom Eguisheim de wijnbouw introduceerde in de Elzas. Vanaf 1945 worden er strenge voorwaarden voor productie en vinificatie vastgesteld. Uiteindelijk leiden deze inspanningen tot de Appellation d’Origine Contrôlée Alsace in 1962, Alsace Grand Cru in 1975 en Crémant d’Alsace in 1976.

Hier kan je ons bereiken

Domaine Alsace
Aleoeten 14
2904VA Capelle aan den IJssel
T: 085-7604698 (ma-vr)
M: 06-26640663
E: info@domainealsace.nl
KVK: 55419895

Geen 18? Nog geen wijn!

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel