Stel zelf je proefpakket samen

Deze Aanbieding is gemaakt in samenwerking met Paul Schneider uit Eguisheim. Speciaal voor het tienjarig bestaan van onze wijnimport. 

Stel zelf je wijnbox samen met zes heerlijke ambachtelijke wijnen van Paul Schneider voor slechts 66.-. 

Kies uit de Riesling Vieilles Vignes, de Pinot Gris of de Gewurztraminer La Cuvee de Claire. Normaal betaal je voor 6 van deze wijnen 82.50 nu slechts 66.-.

Stel zelf je wijnbox samen. Of je nu van elke wijn 2 flessen kiest, of een wijnbox van een wijn of een andere combinatie. Alles is mogelijk, zolang je maar in totaal zes wijnen per box kiest. Met deze speciale aanbieding bespaar je maar liefst 16.50 per wijnbox!

We hebben twee pallets voor deze actieprijs kunnen inkopen. Dat lijkt veel maar voor deze scherpe prijs verwachten we dat het snel zal gaan. Wacht niet te lang met het samenstellen en bestellen van je  favoriete Paul Schneider wijnbox. 
 

Bestelformulier


Vul hieronder het bestelformulier
Kies welke wijnen je wilt toevoegen aan je wijnbox. Het maakt niet uit welke wijnen je kiest als het maar in totaal op 6 wijnen voor 1 wijnbox, 12 voor 2 wijnboxen of 18 voor 3 wijnboxen uitkomt.

Klik op 'verzend e-mail'. Je ontvangt binnen een dag de bevestiging en betaallink. 
Bij een bestelling onder de 100.- komt er 5.95 bezorgkosten bij.

Blijf op de hoogte van acties en proeverijenAanmelden

Kwaliteitswijnen uit de Elzas

Wij bieden wijnliefhebbers kwaliteitswijnen uit de Elzas afkomstig van kleinschalige onafhankelijke wijnboeren die met respect voor de natuur wijn maken. Het karakter van het druivenras en de wijngaard staan centraal. Alle wijnen zijn ontstaan door een spontane vergisting. Het gebruik van sulfiet is tot het minimum beperkt. Geen van onze wijnen zijn geklaard met dierlijke producten. De wijnen van Aimé Stentz en Les Funambules zijn officieel biologisch gecertificeerd. Deze wijnboeren hebben onkruidverdelgingsmiddel en chemische insecticide uitgesloten.

De Elzasser wijnstreek

De Elzas of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden. Het waren de Romeinen die rondom Eguisheim de wijnbouw introduceerde in de Elzas. Vanaf 1945 worden er strenge voorwaarden voor productie en vinificatie vastgesteld. Uiteindelijk leiden deze inspanningen tot de Appellation d’Origine Contrôlée Alsace in 1962, Alsace Grand Cru in 1975 en Crémant d’Alsace in 1976.

Hier kan je ons bereiken

Domaine Alsace
p/a Aleoeten 14
2904VA Capelle aan den IJssel
T: 085-7604698 (ma-vr)
M: 06-26640663 (ma-za)
E: info@domainealsace.nl
KVK: 55419895
BTW: NL851701097B01

Geen 18? Nog geen wijn!

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel