Paul Schneider Elzaswijnen met kristallen wijnglazen

Samen met Paul Schneider en Vins d'Alsace hebben we een speciale wijnbox samengesteld. In de wijnbox zitten vijf ambachtelijke Paul Schneider wijnen en twee kristallen wijnglazen van Rastal met Vins d'Alsace logo.

Maak zo kennis met de Riesling Vieilles Vignes, Pinot Gris, Pinot Noir, Muscat en Gewurztraminer van de kleinschalige wijnboer Paul Schneider.

Normaal kost deze wijnbox ruim 79 euro. Nu kunnen we deze aanbieden met een fikse korting en betaal je slechts 60.-. Dat is maar liefst 20 euro voordeel! Er zijn maar 30 wijnboxen beschikbaar dus per klant mag je maximaal 2 boxen bestellen. Inmiddels zijn er nog slechts 2 wijnboxen op voorraad!

Je kunt de wijnbox uitbreiden met een fles Pinot Gris Grand Cru Steinert en een Gewurztraminer Grand Cru Eichberg. Deze optie kost slechts 40.- extra.
 

BESTELFORMULIER:

Vul hieronder het bestelformulier in! Je ontvangt de wijnen binnen 2 werkdagen thuis.
Kies het aantal wijnen dat je wenst te bestellen. Klik op 'verstuur e-mail'. Je ontvangt binnen een dag de bevestiging en betaallink waarmee je veilig kunt betalen via iDeal, Creditcard of Paypal. Bij een bestelling onder de 100.- komt er 5.95 bezorgkosten bij.

Blijf op de hoogte van acties en proeverijenAanmelden

Kwaliteitswijnen uit de Elzas

Wij bieden wijnliefhebbers kwaliteitswijnen uit de Elzas afkomstig van kleinschalige onafhankelijke wijnboeren die met respect voor de natuur wijn maken. Het karakter van het druivenras en de wijngaard staan centraal. Alle wijnen zijn ontstaan door een spontane vergisting. Het gebruik van sulfiet is tot het minimum beperkt. Geen van onze wijnen zijn geklaard met dierlijke producten. De wijnen van Aimé Stentz en Les Funambules zijn officieel biologisch gecertificeerd. Deze wijnboeren hebben onkruidverdelgingsmiddel en chemische insecticide uitgesloten.

De Elzasser wijnstreek

De Elzas of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden. Het waren de Romeinen die rondom Eguisheim de wijnbouw introduceerde in de Elzas. Vanaf 1945 worden er strenge voorwaarden voor productie en vinificatie vastgesteld. Uiteindelijk leiden deze inspanningen tot de Appellation d’Origine Contrôlée Alsace in 1962, Alsace Grand Cru in 1975 en Crémant d’Alsace in 1976.

Hier kan je ons bereiken

Domaine Alsace
p/a Aleoeten 14
2904VA Capelle aan den IJssel
T: 085-7604698 (ma-vr)
M: 06-26640663 (ma-za)
E: info@domainealsace.nl
KVK: 55419895
BTW: NL851701097B01

Geen 18? Nog geen wijn!

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel