Foto

Stel je vraag via Whatsapp. Voeg 06-26640663 toe aan je adresboek en stuur ons direct een bericht met jouw vraag.

Wil je via WhatsApp op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Elzas en haar wijnen? Voeg 06-26640663 toe aan je adresboek van je telefoon.

Stuur een bericht via WhatsApp met [Alsace Aan] naar ons nummer. Vervolgens melden we je aan en ontvang je maximaal 2 berichten per maand. We houden je dan op de hoogte van unieke aanbiedingen, leuke wijnproeverijen en bijzondere wijnen ook die normaal niet in ons assortiment zitten.

Je kunt ook zelf berichten sturen met vragen over onze wijnen, de Elzas of voor het plaatsen van een bestelling.

Natuurlijk is dit gratis en ontvang je geen spam van andere partijen en geven je jouw nummer nooit aan een ander door. Je privacy is gewaarborgd en je komt niet in een groepsgesprek. Je krijgt maximaal 2 berichten per maand. Onze WhatsApp service is bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur. We geven altijd binnen 2 uur een reactie.

 

Waarom zou ik me aanmelden voor de WhatsApp service?

Het grote voordeel is dat je direct met ons in contact kunt komen via WhatsApp. Stel je hebt komend weekend een diner voor vrienden en vraagt je af welke wijn daar beste bij past. Zo'n vraag kan je dan eenvoudig stellen via de app. Of je favoriete Crémant d'Alsace blijkt ineens op, dan kan je deze eenvoudig bestellen via WhatsApp.
 

Het leukste is misschien nog wel dat we je ook af en toe zelf een bericht sturen. Bijvoorbeeld een bijzondere wijn die normaal niet in ons assortiment zit maar we nu persoonlijk aanbieden. Een uitnodiging voor een leuke proeverij of een bijzondere aanbieding.
 

Uiteraard blijven we je ook gewoon via onze website, Facebook, Twitter, telefonische en via e-mail te woord staan. Dit is een stukje extra service die we toevoegen. Wil je geen gebruik meer maken van de service dan stuur je [Alsace Uit] naar 06-26640663.

Service Domaine Alsace

Sinds 2012 dé specialist in kwaliteitswijn uit de Elzas.

EIGEN IMPORT

Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd en zijn direct afkomstig van de wijnboer.

RETOURNEREN

Mocht je niet tevreden zijn kan je binnen 14 dagen de wijnen gratis retourneren.

BEZORGEN

Lage kosten voor verzending. Slechts 3.95 en boven de 100.- gratis.

BETALEN

Betaal veilig en vertrouwd via Ideal, Creditcard of PayPal.

Cremant d'Alsace
 

Blijf op de hoogte van acties en proeverijenAanmelden

Onze wijnen zijn duurzaam!

De wijnen uit de Elzas die wij inkopen zijn zuiver en gemaakt met respect voor de natuur. Het karakter van de druif en haar wijngaard staan centraal. Alle wijnen zijn gemaakt middels spontane vergisting, zodat het karakter van de druif niet verloren gaat. Het gebruik van sulfiet is tot het minimum beperkt. Geen van onze wijnen zijn geklaard met dierlijke producten. De wijnen van André Thomas en Aimé Stentz zijn officieel biologisch gecertificeerd. Deze wijnboeren hebben giftige onkruidverdelgingsmiddel (pesticiden en herbiciden) en alle chemische insecticide en fungicide uitgesloten.

De Elzasser wijnstreek

De Elzas of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden. Het waren de Romeinen die rondom Eguisheim de wijnbouw introduceerde in de Elzas. Vanaf 1945 worden er strenge voorwaarden voor productie en vinificatie vastgesteld. Uiteindelijk leiden deze inspanningen tot de Appellation d’Origine Contrôlée Alsace in 1962, Alsace Grand Cru in 1975 en Crémant d’Alsace in 1976.

Hier kan je ons bereiken

Domaine Alsace
Aleoeten 14
2904VA Capelle aan den IJssel
T: 085-7604698 (ma-vr)
M: 06-26640663
E: info@domainealsace.nl
KVK: 55419895

Geen 18? Nog geen wijn!

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel