Foto

Vrijdagavond 14 september organiseren we een herfstproeverij met heerlijke wijnen uit ons assortiment. Een gezellige avond waar je de mogelijkheid hebt een groot deel van onze wijnen te proeven. Zo kan je al onze Grand Cru wijnen proeven. Daarnaast staan er heerlijke najaarswijnen klaar en zelfs een hele bijzondere wijn die we normaal niet in het assortiment hebben. We vertellen je ook graag meer over onze wijnen, wijnproducenten en de wijnstreek. Uiteraard hebben we unieke aanbiedingen. We hopen je te ontmoeten op onze proeverij!

Deelname aan de wijnproeverij is gratis, maar niet kosteloos. We gaan er dan ook vanuit dat degene die zich aanmelden ook komen. Je opgeven voor de proeverij gaat eenvoudig door je via het onderstaande formulier aan te melden.


Herfstproeverij
Tijdens deze avond staan verschillende wijnen open op de proeftafel. Zo kan je al onze Grand Cru wijnen proeven maar daarnaast ook wijnen die goed passen bij het najaar. Denk aan Pinot Noir en Pinot Gris.

Uiteraard vertellen we je graag meer over de Elzas, onze ambachtelijke wijnproducenten en de heerlijke wijnen.

Bij mooi weer is de proeverij buiten in de tuin van het Huis aan den IJssel.

Datum: vrijdag 14 september 2018
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Huis aan den IJssel, Dorpsstraat Capelle aan den IJssel
Prijs: gratis (bij no-show brengen we 10.- in rekening)

AANMELDFORMULIER:

Graag alle velden met een * invullen

Service Domaine Alsace

Sinds 2012 dé specialist in kwaliteitswijn uit de Elzas.

EIGEN IMPORT

Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd en zijn direct afkomstig van de wijnboer.

RETOURNEREN

Mocht je niet tevreden zijn kan je binnen 14 dagen de wijnen gratis retourneren.

BEZORGEN

Lage kosten voor verzending. Slechts 3.95 en boven de 100.- gratis.

BETALEN

Betaal veilig en vertrouwd via Ideal, Creditcard of PayPal.

Blijf op de hoogte van acties en proeverijenAanmelden

Onze wijnen zijn duurzaam!

De wijnen uit de Elzas die wij inkopen zijn zuiver en gemaakt met respect voor de natuur. Het karakter van de druif en haar wijngaard staan centraal. Alle wijnen zijn gemaakt middels spontane vergisting, zodat het karakter van de druif niet verloren gaat. Het gebruik van sulfiet is tot het minimum beperkt. Geen van onze wijnen zijn geklaard met dierlijke producten. De wijnen van André Thomas en Aimé Stentz zijn officieel biologisch gecertificeerd. Deze wijnboeren hebben giftige onkruidverdelgingsmiddel (pesticiden en herbiciden) en alle chemische insecticide en fungicide uitgesloten.

De Elzasser wijnstreek

De Elzas of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden. Het waren de Romeinen die rondom Eguisheim de wijnbouw introduceerde in de Elzas. Vanaf 1945 worden er strenge voorwaarden voor productie en vinificatie vastgesteld. Uiteindelijk leiden deze inspanningen tot de Appellation d’Origine Contrôlée Alsace in 1962, Alsace Grand Cru in 1975 en Crémant d’Alsace in 1976.

Hier kan je ons bereiken

Domaine Alsace
Aleoeten 14
2904VA Capelle aan den IJssel
T: 085-7604698 (ma-vr)
M: 06-26640663
E: info@domainealsace.nl
KVK: 55419895

Geen 18? Nog geen wijn!

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel