Foto
Actuele informatie rondom het coronavirus.
Onze wijnen worden nog gewoon zonder vertragingen bij je geleverd. De bezorgers van PostNL nemen extra maatregelen om direct contact te voorkomen.

De meest gestelde vragen over het bestellen en levering van onze wijnen en onze service.
Via onze webshop betaal je veilig via iDEAL, Visa, American Express, Mastercard of PayPal. Vervolgens bezorgen we de Alsacewijnen binnen drie werkdagen op elk adres in Nederland. Bij bestellingen boven de €100.- betaal je geen bezorgkosten. Het is mogelijk om wijnen af te halen in Capelle aan den IJssel, ook dan betaal je geen leveringskosten. Bij afhalen is het mogelijk om contant of met PIN te betalen.

Bestel je liever niet via de website, je kunt ook telefonisch bestellen.
085-7604698 (ma-vr 8.00 - 18.00 uur) of 06-26640663 (ma-za 8.00 - 21.00 uur)


Mocht je om wat voor reden niet tevreden zijn over de Elzaswijnen dan kan je deze binnen 14 dagen gratis retour sturen. Het is ook mogelijk de wijnen te ruilen binnen 30 dagen na aankoop.

Service Domaine Alsace

Sinds 2012 dé specialist in kwaliteitswijn uit de Elzas.

EIGEN IMPORT

Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd en zijn direct afkomstig van de wijnboer.

RETOURNEREN

Mocht je niet tevreden zijn kan je binnen 14 dagen de wijnen gratis retourneren.

BEZORGEN

Lage kosten voor verzending. Slechts 4.95 en boven de 100.- gratis. PostNL neemt i.v.m. het coronavirus extra maatregelen om direct contact te voorkomen.

BETALEN

Betaal veilig en vertrouwd via Ideal, Creditcard of PayPal.

Blijf op de hoogte van acties en proeverijenAanmelden

Onze wijnen zijn duurzaam!

De wijnen uit de Elzas die wij inkopen zijn zuiver en gemaakt met respect voor de natuur. Het karakter van de druif en haar wijngaard staan centraal. Alle wijnen zijn gemaakt middels spontane vergisting, zodat het karakter van de druif niet verloren gaat. Het gebruik van sulfiet is tot het minimum beperkt. Geen van onze wijnen zijn geklaard met dierlijke producten. De wijnen van André Thomas en Aimé Stentz zijn officieel biologisch gecertificeerd. Deze wijnboeren hebben onkruidverdelgingsmiddel (pesticiden en herbiciden) en alle chemische insecticide en fungicide uitgesloten.

De Elzasser wijnstreek

De Elzas of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden. Het waren de Romeinen die rondom Eguisheim de wijnbouw introduceerde in de Elzas. Vanaf 1945 worden er strenge voorwaarden voor productie en vinificatie vastgesteld. Uiteindelijk leiden deze inspanningen tot de Appellation d’Origine Contrôlée Alsace in 1962, Alsace Grand Cru in 1975 en Crémant d’Alsace in 1976.

Hier kan je ons bereiken

Domaine Alsace
p/a Aleoeten 14
2904VA Capelle aan den IJssel
T: 085-7604698 (ma-vr)
M: 06-26640663
E: info@domainealsace.nl
KVK: 55419895

Geen 18? Nog geen wijn!

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel