Riesling Grand Cru Pfersigberg

Een Grand Cru ervaring voor een spotprijs! Ontdek de prachtige Riesling Grand Cru Pfersigberg 2017 van Alphonse Kuentz voor slechts 15.- per fles. 

De Riesling Grand Cru Pfersigberg 2017 is een meesterwerk van Alphonse Kuentz, een wijnmakerij met een diepgewortelde traditie in het produceren van ambachtelijke Elzaswijnen. Deze Riesling is bekroond als 'sterwijn' door Harold Hamersma! De strakdroge Riesling belichaamt de perfecte harmonie tussen fruitige elegantie en verfijnde mineraliteit. Geniet van gekonfijt citrusfruit, sappige perzik, subtiele honingtonen en de karakteristieke mineraliteit met een vleugje petrol.

Naast de strakdroge Riesling uit 2017 maakt Alphonse ook nog een Vendanges Tardives die afkomstig is van dezeflde Grand Cru uit 2020. Een zeer exclusieve wijn vol rijpfruit, honing en het onmiskenbare minerale Riesling karakter. Perfect als bij niet al te zoete desserts, bij rijke kazen of bij pittige gerechten. Deze wijn kunnen we aanbieden voor slechts 22.-. Een messcherpe prijs voor een Grand Cru Vendanges Tardives van een ambachtelijke wijnproducent.

Wacht niet langer, voeg de Grand Cru Pfersigberg toe aan je collectie. Of je nu gaat voor de droge en minerale Riesling uit topjaar 2017 of kiest voor de laat geoogste Vendanges Tardives uit 2020. Beide zijn een unieke wijnen van hoge kwaliteit voor een super scherpe prijs.

Bestelformulier

Vul hieronder het bestelformulier in en het aantal flessen dat je wenst te bestellen en druk op 'verzend e-mail'. Bij bestellingen onder de 100.- komt er 5.95 aan bezorgkosten bij. Zodra we je bestelling binnen hebben doen we er alles aan de wijnen binnen 2 werkdagen te bezorgen. Je ontvangt van ons een online betaallink om de wijnen te betalen.

WE ZIJN ER EVEN TUSSENUIT

Onze webshop is gewoon geopend, maar bestellingen worden later verzonden.
We zien je bestelling graag tegemoet. Bestellingen worden maandag 4 maart verzonden. 

Hartelijke groet,
Erwin & Jurgen
Domaine Alsace