Op zoek naar ambachtelijke kwaliteitswijnen uit de Elzas voor de gasten van je restaurant?

Wijnen die je gasten zullen verrassen. Geen dertien in een dozijn zoals we nog regelmatig zien bij restaurants. Maar unieke ambachtelijke wijnen met een verhaal.

Vraag dan ons kennismakingspakket gratis aan!

Je ontvangt een proeffles, informatie over onze wijnen, wijnboeren en de prijslijst.


Wij bieden wijnliefhebbers kwaliteitswijnen uit de Elzas afkomstig van kleinschalige onafhankelijke wijnboeren. Bij ons vind je geen wijnen van grote handelshuizen of cooperaties.

Zo genieten jouw gasten van heerlijke ambachtelijke wijnen uit de Elzas. Al onze wijnen hebben een uniek verhaal en we leveren de wijnen tegen zeer concurrerende prijzen.


Ja, ik wil graag vrijblijvend kennismaken

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt ons gratis kennismakingspakket.
Je kunt ons ook direct bellen voor een persoonlijke afspraak op 06-26640663.

Blijf op de hoogte van acties en proeverijenAanmelden

Kwaliteitswijnen uit de Elzas

Wij bieden wijnliefhebbers kwaliteitswijnen uit de Elzas afkomstig van kleinschalige onafhankelijke wijnboeren die met respect voor de natuur wijn maken. Het karakter van het druivenras en de wijngaard staan centraal. Alle wijnen zijn ontstaan door een spontane vergisting. Het gebruik van sulfiet is tot het minimum beperkt. Geen van onze wijnen zijn geklaard met dierlijke producten. De wijnen van Aimé Stentz en Les Funambules zijn officieel biologisch gecertificeerd. Deze wijnboeren hebben onkruidverdelgingsmiddel en chemische insecticide uitgesloten.

De Elzasser wijnstreek

De Elzas of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden. Het waren de Romeinen die rondom Eguisheim de wijnbouw introduceerde in de Elzas. Vanaf 1945 worden er strenge voorwaarden voor productie en vinificatie vastgesteld. Uiteindelijk leiden deze inspanningen tot de Appellation d’Origine Contrôlée Alsace in 1962, Alsace Grand Cru in 1975 en Crémant d’Alsace in 1976.

Hier kan je ons bereiken

Domaine Alsace
p/a Aleoeten 14
2904VA Capelle aan den IJssel
T: 085-7604698 (ma-vr)
M: 06-26640663 (ma-za)
E: info@domainealsace.nl
KVK: 55419895
BTW: NL851701097B01

Geen 18? Nog geen wijn!

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel