Ambachtelijke Elzaswijnen voor de horeca

Ben je op zoek naar ambachtelijke kwaliteitswijnen uit de Elzas om je gasten te verrassen? Wij hebben precies wat je zoekt! Met meer dan tien jaar ervaring als gespecialiseerd Elzasser wijnimporteur, staan we klaar om je te helpen bij het selecteren van wijnen die perfect passen bij jouw restaurant.

Vraag nu ons gratis kennismakingspakket aan en ontdek de unieke ambachtelijke wijnen met een verhaal. We sturen je een proeffles, samen met informatie over onze wijnen, wijnboeren en onze prijslijst.

Hier vind je geen wijnen van grote handelshuizen of coöperaties, maar exclusieve kwaliteitswijnen uit de Elzas, afkomstig van kleinschalige onafhankelijke wijnboeren. Jouw gasten zullen genieten van heerlijke ambachtelijke wijnen met elk hun eigen unieke verhaal, en dat alles tegen zeer concurrerende prijzen.

Wacht niet langer en vraag nu het gratis kennismakingspakket aan! Vul het onderstaande formulier in en ontvang binnenkort jouw proeffles, informatie over onze wijnproducenten en onze prijslijst. Als je liever persoonlijk contact wilt, kun je ons ook direct bellen op 06-26640663 voor een afspraak.

Laat je gasten kennismaken met de verrukkelijke smaken van ambachtelijke Elzasser wijnen. Kies voor kwaliteit en een unieke wijnervaring!

Vraag ons gratis kennismakingspakket aan!

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt ons gratis kennismakingspakket.
Het kennismakingspakket bestaat uit een proeffles afgestemd op jouw restaurant, informatie over onze wijnproducenten en onze prijslijst.
Je kunt ons ook direct bellen voor een persoonlijke afspraak op 06-26640663.