AGENDA
Bij elk gerecht en voor elk moment is een geschikte wijn uit de Elzas te vinden. Van fris, fruitig, tot aromatische en kruidig. Dit laten wij je graag een keer zelf ervaren tijdens één van onze proeverijen. Zo kan je kennis maken met Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris, Pinot Blanc of een van de andere bijzondere Alsacewijnen.
 

Domaine Alsace organiseert wijnproeverijen op locatie. Dit kan ook gewoon bij je thuis of op een andere locatie in jouw buurt. Leuk tijdens een feestje of verjaardag. Wij organiseren een proeverij op locatie voor groepen tussen de acht en dertig personen. Ook voor bedrijven is dit mogelijk. De wensen worden van te voren besproken.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een afspraak maken voor een proeverij op locatie. Neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail: info@domainealsace.nl of per telefoon 085-7604698.Proeverij agenda


Domaine Alsace organiseert verschillende wijnproeverijen door heel Nederland, of wij zijn aanwezig bij culinaire evenementen. Zodra er een datum bekend is zetten wij dit op onze website.


Service Domaine Alsace

Sinds 2012 dé specialist in kwaliteitswijn uit de Elzas.

EIGEN IMPORT

Alle Elzaswijnen worden door ons geïmporteerd en zijn direct afkomstig van de wijnboer.

RETOURNEREN

Over ruilen of retourneren doen we niet moeilijk. Binnen 14 dagen gratis retour.

BEZORGEN

We bezorgen de Elzaswijnen voordelig bij je thuis. Slechts 4.95 en boven de 100.- gratis.

BETALEN

Betaal veilig en vertrouwd via Ideal, Creditcard of PayPal.

Blijf op de hoogte van acties en proeverijenAanmelden

Onze wijnen zijn duurzaam!

De wijnen uit de Elzas die wij inkopen zijn zuiver en gemaakt met respect voor de natuur. Het karakter van de druif en haar wijngaard staan centraal. Alle wijnen zijn gemaakt middels spontane vergisting, zodat het karakter van de druif niet verloren gaat. Het gebruik van sulfiet is tot het minimum beperkt. Geen van onze wijnen zijn geklaard met dierlijke producten. De wijnen van  Aimé Stentz zijn officieel biologisch gecertificeerd. Deze wijnboer heeft onkruidverdelgingsmiddel (pesticiden en herbiciden) en alle chemische insecticide en fungicide uitgesloten.

De Elzasser wijnstreek

De Elzas of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden. Het waren de Romeinen die rondom Eguisheim de wijnbouw introduceerde in de Elzas. Vanaf 1945 worden er strenge voorwaarden voor productie en vinificatie vastgesteld. Uiteindelijk leiden deze inspanningen tot de Appellation d’Origine Contrôlée Alsace in 1962, Alsace Grand Cru in 1975 en Crémant d’Alsace in 1976.

Hier kan je ons bereiken

Domaine Alsace
p/a Aleoeten 14
2904VA Capelle aan den IJssel
T: 085-7604698 (ma-vr)
M: 06-26640663 (ma-za)
E: info@domainealsace.nl
KVK: 55419895
 

Geen 18? Nog geen wijn!

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel