Bij elk gerecht en voor elk moment is een geschikte wijn uit de Elzas te vinden. Van fris, fruitig, tot aromatische en kruidig. Dit laten wij je graag een keer zelf ervaren tijdens één van onze proeverijen. Zo kan je kennis maken met Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris, Pinot Blanc of een van de andere bijzondere Alsacewijnen.
 

Domaine Alsace organiseert wijnproeverijen op locatie. Dit kan ook gewoon bij je thuis of op een andere locatie in jouw buurt. Leuk tijdens een feestje of verjaardag. Wij organiseren een proeverij op locatie voor groepen tussen de acht en dertig personen. Ook voor bedrijven is dit mogelijk. De wensen worden van te voren besproken.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een afspraak maken voor een proeverij op locatie. Neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail: info@domainealsace.nl of per telefoon 085-7604698.Proeverij agenda


Domaine Alsace organiseert verschillende wijnproeverijen door heel Nederland, of wij zijn aanwezig bij culinaire evenementen. Zodra er een datum bekend is zetten wij dit op onze website.

Zondag 26 augustus 2018 - Chateau voor Buren - Buren
Misschien wel het gezelligste wijnevenement van het jaar. Op Chateau voor Buren vind je vele wijn- & foodstands midden in het pitoreske stadje Buren. Maak hier kennis met onze heerlijke Elzaswijnen. Dit jaar organiseren we ook een workshop over Grand Crus uit de Elzas. Aanmelden kan hier.

Vrijdag 14 september 2018 - Open Herstproeverij - Capelle aan den IJssel
Op vrijdagavond 14 september ben je van harte welkom op onze hefstproeverij in het Huis aan den IJssel. Er staat een groot deel van ons assortiment op de proeftafel. Zo kan je al onze Grand Crus proeven. De avond begint om 19.30 tot 21.30. Meld je aan!

Zaterdag 29 en zondag 30 september 2018 - Nederlandse Wijnfeesten - Groesbeek
Het wijnevenement van Nederland. Vorig jaar hebben we hier het wijnconcours voor de beste witte wijn gewonnen met onze Muscat van Paul Schneider. Ook dit jaar staan we weer op de wijnmarkt. Meer informatie

Zaterdag 25 en zondag 26 november 2018 - WineWeekend - Rijswijk
Het grootste overdekte wijnevenement van Nederland. Hier presenteren we verschillende exclusievere Elzaswijnen. Tevens geven we hier een workshop over Grand Cru's uit de Elzas. Meer informatie
 


Service Domaine Alsace

Sinds 2012 dé specialist in kwaliteitswijn uit de Elzas.

EIGEN IMPORT

Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd en zijn direct afkomstig van de wijnboer.

RETOURNEREN

Mocht je niet tevreden zijn kan je binnen 14 dagen de wijnen gratis retourneren.

BEZORGEN

Lage kosten voor verzending. Slechts 3.95 en boven de 100.- gratis.

BETALEN

Betaal veilig en vertrouwd via Ideal, Creditcard of PayPal.
Alsace Grand Cru Week

Pinot Noir Rosé 2017 Paul Schneider beste Rosé 2018

Blijf op de hoogte van acties en proeverijenAanmelden

Onze wijnen zijn duurzaam!

De wijnen uit de Elzas die wij inkopen zijn zuiver en gemaakt met respect voor de natuur. Het karakter van de druif en haar wijngaard staan centraal. Alle wijnen zijn gemaakt middels spontane vergisting, zodat het karakter van de druif niet verloren gaat. Het gebruik van sulfiet is tot het minimum beperkt. Geen van onze wijnen zijn geklaard met dierlijke producten. De wijnen van André Thomas en Aimé Stentz zijn officieel biologisch gecertificeerd. Deze wijnboeren hebben giftige onkruidverdelgingsmiddel (pesticiden en herbiciden) en alle chemische insecticide en fungicide uitgesloten.

De Elzasser wijnstreek

De Elzas of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden. Het waren de Romeinen die rondom Eguisheim de wijnbouw introduceerde in de Elzas. Vanaf 1945 worden er strenge voorwaarden voor productie en vinificatie vastgesteld. Uiteindelijk leiden deze inspanningen tot de Appellation d’Origine Contrôlée Alsace in 1962, Alsace Grand Cru in 1975 en Crémant d’Alsace in 1976.

Hier kan je ons bereiken

Domaine Alsace
Aleoeten 14
2904VA Capelle aan den IJssel
T: 085-7604698 (ma-vr)
M: 06-26640663
E: info@domainealsace.nl
KVK: 55419895

Geen 18? Nog geen wijn!

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel