Bij elk gerecht en voor elk moment is een geschikte wijn uit de Elzas te vinden. Van fris, fruitig, tot aromatische en kruidig. Dit laten wij je graag een keer zelf ervaren tijdens één van onze proeverijen. Zo kan je kennis maken met Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris, Pinot Blanc of een van de andere bijzondere Alsacewijnen.
 

Domaine Alsace organiseert wijnproeverijen op locatie. Dit kan ook gewoon bij je thuis of op een andere locatie in jouw buurt. Leuk tijdens een feestje of verjaardag. Wij organiseren een proeverij op locatie voor groepen tussen de acht en dertig personen. Ook voor bedrijven is dit mogelijk. De wensen worden van te voren besproken.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een afspraak maken voor een proeverij op locatie. Neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail: info@domainealsace.nl of per telefoon 085-7604698.Proeverij agenda


Domaine Alsace organiseert verschillende wijnproeverijen door heel Nederland, of wij zijn aanwezig bij culinaire evenementen. Zodra er een datum bekend is zetten wij dit op onze website.

Vrijdag 10 mei 2019 - Voorjaarsproeverij met diner - Capelle aan den IJssel
Samen met restaurant de Roode Leeuw organiseren we onze voorjaarsproeverij. Aan de hand van een viergangenmenu nemen we je mee op een culinaire reis door de Elzas. De gerechten worden begeleid door onze heerlijke kwaliteitswijnen uit de Elzas. 

Zondag 25 augustus 2019 - Chateau voor Buren - Buren
Het wijnfestijn van de Betuwe. Goede sfeer, mooie wijnen en prachtig weer. Dat is het recept van Chateau voor Buren. Bij onze stand proef je de lekkerste wijnen uit de Elzas.

Zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 - Nederlandse Wijnfeesten - Groesbeek
Al voor het zesde jaar nemen we onze wijnen uit de Elzas mee naar wijndorp Groesbeek. Op het internationale wijnplein, proef en drink je onze heerlijke wijnen. De afgelopen twee jaar wonnen we het Concours du Vin in de categorie witte wijn en in de categorie rosé wijn.

Vrijdag 22 november 2019 - Najaarsproeverij en kelderverkoop - Capelle aan den IJssel.
De oogst zit erop, de feestdagen staan voor de deur. Het moment voor onze najaarsproeverij met kelderaanbiedingen. Zo maken we ruimte in ons magazijn voor nieuwe wijnen. Kom de heerlijkste Elzaswijnen proeven en profiteer van unieke aanbiedingen.
Locatie: Huis aan den IJssel, Dorpsstraat 84a te Capelle aan den IJssel Meld je aan


Service Domaine Alsace

Sinds 2012 dé specialist in kwaliteitswijn uit de Elzas.

EIGEN IMPORT

Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd en zijn direct afkomstig van de wijnboer.

RETOURNEREN

Mocht je niet tevreden zijn kan je binnen 14 dagen de wijnen gratis retourneren.

BEZORGEN

Lage kosten voor verzending. Slechts 3.95 en boven de 100.- gratis.

BETALEN

Betaal veilig en vertrouwd via Ideal, Creditcard of PayPal.

Najaarsproeverij Elzaswijnen

Blijf op de hoogte van acties en proeverijenAanmelden

Onze wijnen zijn duurzaam!

De wijnen uit de Elzas die wij inkopen zijn zuiver en gemaakt met respect voor de natuur. Het karakter van de druif en haar wijngaard staan centraal. Alle wijnen zijn gemaakt middels spontane vergisting, zodat het karakter van de druif niet verloren gaat. Het gebruik van sulfiet is tot het minimum beperkt. Geen van onze wijnen zijn geklaard met dierlijke producten. De wijnen van André Thomas en Aimé Stentz zijn officieel biologisch gecertificeerd. Deze wijnboeren hebben giftige onkruidverdelgingsmiddel (pesticiden en herbiciden) en alle chemische insecticide en fungicide uitgesloten.

De Elzasser wijnstreek

De Elzas of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden. Het waren de Romeinen die rondom Eguisheim de wijnbouw introduceerde in de Elzas. Vanaf 1945 worden er strenge voorwaarden voor productie en vinificatie vastgesteld. Uiteindelijk leiden deze inspanningen tot de Appellation d’Origine Contrôlée Alsace in 1962, Alsace Grand Cru in 1975 en Crémant d’Alsace in 1976.

Hier kan je ons bereiken

Domaine Alsace
Aleoeten 14
2904VA Capelle aan den IJssel
T: 085-7604698 (ma-vr)
M: 06-26640663
E: info@domainealsace.nl
KVK: 55419895

Geen 18? Nog geen wijn!

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel